De ITOVI scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

De ITOVI scanner kan ingezet worden om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek en emotioneel vlak maar ook de omgevingsinvloeden wordt meegenomen.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd, biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop. De uitslag wordt weergegeven in een rapport en persoonlijk met jou doorgenomen. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen.

De uitslag is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.

Boek nu een iTOVi scan en ontdek welke oliën jou kunnen ondersteunen

Prijzen:
€ 30,- voor een scan inclusief verslag*
€ 15,- voor een scan exclusief verslag, wel nabespreking
*Ben je al Young Living member via Mooi & Unique dan krijg je de Itovi scan altijd voor € 15,- (incl. verslag)

Koop je naar aanleiding van de scan een starterskit binnen 7 dagen? Dan krijg je de kosten geheel terug.

Ben je member of wil je een member worden en wil jij zelf de iTOVi scan aanschaffen?

Bestel deze scan via deze link: http://secure.itovi.com/order/refer?ref_id=05b8ddb4-7587-4495-960d-6aadbb06b322