Waarom Young Living
Ik krijg regelmatig de vraag: Waarom Young Living?
Young Living heeft natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen wat vele andere merken wel hebben. Dit zorgt ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn, super geconcentreerd en wat mij betreft de beste keuze voor milieu en mens.

Seed to Seal
Young Living werkt met het Seed to Seal label. Het komt er in het kort op neer dat alle stappen van zaaien tot het product sealen in de verpakking word gecontroleerd door henzelf maar ook door een derde organisatie. Zo kunnen zij altijd garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Is dit niet het geval dat word het verwerkingsproces gestopt.
Het gebeurd daarom ook wel eens dat er producten een periode niet leverbaar zijn. Alleen het beste product word verkocht.

Eigen account
Wanneer jij de stap neemt om gezondere en bewustere keuzes te gaan maken en een bestelling doet bij Young Living dan kan dit via je eigen account. Hiermee kan je op de meest voordelige manier je producten kopen, namelijk met 24% korting.
Bestel jij via de onderstaande link dan word ik automatisch jou persoonlijke begeleider, dit wil niet zeggen dat ik je constant ga lastig vallen maar wél dat jij met al je vragen bij mij terecht kan en ik je help waar nodig is om alles uit je starterkit of andere producten te halen.
Bestel jij voor een minimale waarde van 100 PV punten (later hier meer over) dan krijg je van mij een ook leuk welkomst pakketje opgestuurd!
Link om je bestelling te plaatsen met mij als coach: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=22182898&enrollerid=22182898&isocountrycode=NL&culture=nl-NL&type=member

De eerste keer bestellen kan best lastig zijn, daarom vind je in het menu > Young Living > Eigen account aanmaken meer uitleg hierover en vertel ik je stap voor stap hoe het moet. Wil je liever even persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook, we kunnen het telefonische doen of woon je in de buurt dan doen we het even samen.

Essential Rewards
Essential Rewards is een programma waarmee je zelf je maandelijkse wellness box samenstelt. Je kiest dus zelf de producten uit die jij wilt bestellen en spaart tegelijkertijd een credit op wat je later kan besteden voor gratis producten.
Een ideale manier wanneer je je olie collectie wilt elke maand een klein beetje wilt uitbreiden óf wanneer je stapjes wilt maken naar een bewustere levensstijl en beetje bij beetje de reguliere producten vervangt voor schonere, plantaardige producten die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

Even de voordelen op een rijtje:
– Je spaart 10% – 20% of 25% van je besteedde PV punten op, om dit op een later moment te gebruiken om gratis producten te bestellen. Dit is afhankelijk hoelang je lid bent, t/m 3 maanden spaar je 10% van 4 tot en met 12 maanden 20% en na 1 jaar spaar je 25%.
– Ben je 3 – 6 – 9 of 12 maanden Essential Rewards member dan krijg je bij de 4de, 7de, 10de en 13de maand een extra olie bij je bestelling. Helemaal gratis, gewoon omdat Young Living jou waardeert als lid.
– Je krijgt bij een volume van 120 PV – 190 PV – 250 PV – 350 PV – 450 PV gratis promo producten. De inhoud van de promo’s wisselt elke maand, zo krijg je mooie producten die je kan weg geven of zelf kan uitproberen.
– Je krijgt korting op de verzendkosten.
– Zelf de mogelijkheid krijgen om ‘zakelijk’ te gaan en hiermee een leuk inkomen te genereren.

De enigste voorwaarden die je hebt is dat je elke maand voor 50 PV besteld, dit lijkt misschien veel maar als je stapje voor stapje switches maakt met je producten dan koop je dus minder in bij de drogist en besteed je dit alleen op een andere plek. Want naast oliën heeft Young Living bijvoorbeeld ook deodorant, wasmiddel, make-up en supplementen.

Wat is precies PV ?
Elk product heeft een PV-waarde die gebruikt wordt voor de berekening van compensaties, beloningen en de afkoop van bonuspunten. PV staat voor Persoonlijk Volume. Dus koop jij een product van zeg maar € 50,- dan heeft dit vaak een waarde van +/- 40 PV.
Hoe deze waarde precies is ontstaan is een ingewikkeld verhaal maar dit heeft onder andere te maken met verschillende valuta’s en dat ze één lijn hebben getrokken als het gaat om de PV waarde van de producten.

Vragen
Heb jij na deze uitleg toch nog vragen? Dat kan natuurlijk, stuur je vragen naar mooienuniqueputten@gmail.com of wil je liever dat we telefonisch contact hebben, dat kan natuurlijk ook mail dan even je gegevens en dan bel ik je zo snel mogelijk op.