Verzenden:
We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doordat alle gepersonaliseerde producten gemaakt worden zodra er een bestelling is gemaakt kan het zijn dat het soms wat langer duurt. Houd rekening met 3 werkdagen verzendtijd, gaat het om een spoed bestelling? Neem dan even contact met ons op.

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. Vanaf 1 januari 2021 gelden er nieuwe regels en tarieven omtrent het versturen van goederen en producten, waaronder de verplichting van het verzenden met een Track & Trace code. Hierdoor kun je altijd en overal checken wanneer je je bestelling kunt verwachten, vaak is dit al de volgende dag. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag.
Zodra je bestelling op de post is, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

Kosten per bestelling binnen Nederland:
Brievenbuspakket € 4,10
Pakketpost € 6,95
Pakket Young Living € 12,99

Kosten per bestelling naar België/Luxemburg/Duitsland:
Brievenbuspakket € 9,30
Pakketpost € 14,95

HERROEPINGSRECHT
Mocht je je bedenken over je aankoop dan kun je van de koop afzien. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je het laatste product van je bestelling hebt ontvangen. Om af te zien van je koop moet je Mooi & Unique op de hoogte stellen dat je je herroept. Het snelste is om direct contact met ons op te nemen bijvoorbeeld via de e-mail op mooienuniqueputten@gmail.com. We helpen je daar graag verder!

GEVOLGEN VAN HERROEPING
Op de dag dat je ons hebt laten weten dat je je herroept, beginnen de 14 dagen waarin je de tijd hebt om je aankoop aan ons te retourneren. Mooi & Unique vergoedt de betalingen na binnenkomst van de aankoop, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping hebt gemeld.

Raadpleeg ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie en onze producten die uitgesloten zijn van herroeping bij artikel 7.

WAT TE DOEN IN DE VOLGENDE SITUATIES?
Je hebt helaas een verkeerd artikel besteld en wilt dit ruilen. Bestel eenvoudigweg het door jou wel gewenste product in onze webshop en stuur het verkeerde artikel welke je hebt besteld retour. Je kunt daarvoor onze retourprocedure hanteren.

Je hebt een verkeerd artikel ontvangen of je ontvangen bestelling is niet compleet. Controleer na ontvangst altijd of je zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken, kun je dit melden bij via mooienuniqueputten@gmail.com. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk wordt hersteld.

Je hebt een defect artikel ontvangen. Als je een defect artikel hebt ontvangen, neem dan contact op via mooienuniqueputten@gmail.com

RETOURPROCEDURE
Voor een retourzending kun je de volgende procedure hanteren:
– Herroep je binnen 14 dagen na ontvangst van het laatste product van je aankoop door ons op de hoogte te stellen middels het retourformulier of via een email naar mooienuniqueputten@gmail.com
– De aankoop dient daarna zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding teruggestuurd te worden naar: Mooi & Unique t.a.v. RETOUR, Halvinkhuizerweg 58, 3882 BH Putten

Denk ook om het volgende:
– Het product dient in de zo oorspronkelijk mogelijke staat van verpakking en onbeschadigd teruggestuurd te worden.
– Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking van het product.
– Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
– De retourzending dient voldoende gefrankeerd te worden toegestuurd.
De koper draagt de kosten en het risico voor de retourzending.