ALGEMENE VOORWAARDEN:

Mooi & Unique staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55969348. Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Mooi & Unique.
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Mooi & Unique als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.0 – Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Mooi & Unique zijn in euro`s, exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld wordt. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Mooi & Unique bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Mooi & Unique. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.0 – Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Mooi & Unique die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel, tenzij anders vermeld. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Mooi & Unique hierover per e-mail berichten, indien mogelijk zullen we de gegevens aanpassen. Is dit niet mogelijk dan is de koper verantwoordelijk voor het verkeerd invoeren van de gegevens. Ondanks dat Mooi & Unique gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Mooi & Unique u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

2.1– Afspraken
De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Mooi & Unique persoonlijk, per e-mail of telefonisch melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt zal Mooi & Unique het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen. Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Mooi & Unique de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen. Indien de cliënt meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag Mooi & Unique de afspraak annuleren en toch het gehele honorarium in rekening brengen. 

3.0 – Betalen
Wanneer de bestelling via de website van Mooi & Unique plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Mooi & Unique te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra Mooi & Unique uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Uiteraard streeft Mooi & Unique er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

4.0 – Verzenden en Verzendkosten
Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden is de verzendkosten afhankelijk van de producten die u besteld.

Verzendkosten binnen Nederland:
Brievenbuspost € 4,10
Pakketpost standaard € 6,95
Young Living Pakket € 10,99

Verzendkosten naar België/Luxemburg/Duitsland:
Brievenbuspakket € 9,30
Pakketpost € 14,95

5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Mooi & Unique levert bestellingen af in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Mooi & Unique hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling worden verzonden, m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen deze worden binnen 3-5 werkdagen verzonden (na eventuele goedkeuring, door u, van het ontwerp)

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Mooi & Unique een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

5.1 – De meeste items in de webshop van Mooi & Unique zijn met de hand bewerkt, dit kan leiden tot kleine verschillen van product foto tot het daadwerkelijke product. In dit geval is het niet mogelijk om Mooi & Unique aansprakelijk te stellen.
Wanneer u niet tevreden bent kunt u contact opnemen met info@mooienunique.nl.

6.0 – Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Mooi & Unique kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren
U heeft het recht om de door Mooi & Unique geleverde artikelen (met uitzondering van de bedrukte items en afgeprijsde artikelen) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:

7.1 – Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje, vermeld hierbij ook je gegevens zoals naam en ordernummer.

7.2 – De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Mooi & Unique het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

Mooi & Unique behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

8.0 – Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Mooi & Unique. Daarnaast worden uw gegevens door Mooi & Unique aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Mooi & Unique bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9.0 – Aansprakelijkheid
Mooi & Unique is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Mooi & Unique geleverde producten. Mooi & Unique kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Mooi & Unique beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10.0 – Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mooi & Unique kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Mooi & Unique is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.
Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Mooi & Unique, wil je deze gebruiken dan moet je eerst schriftelijk toestemming vragen en krijgen voor je deze mag gebruiken.

11.0 – Vragen en opmerkingen
Mooi & Unique streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Mooi & Unique het op prijs als u dit laat weten via de mail info@mooienunique.nl