Welkom op mijn site, mijn naam is Monique van de Kamp ik ben 31 jaar en moeder van twee zoontjes (5 jaar en 1 jaar).

Beauty
In 2014 ben ik begonnen met de beautysalon, deze is aan huis gevestigd en destijds onder de naam Lashes&More, sinds half 2021 gaat deze verder onder de naam Mooi & Unique, net als deze site met de webshop. In de loop van de jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot wimper,- wenkbrauw,- en nagelstyliste. Zoek je meer informatie kijk dan even in het menu onder Beautysalon

Oils
In mijn privé leven ben ik in contact gekomen met essentiële oliën en door wat zij mij en mijn gezin gebracht hebben wil ik mijn enthousiasme in de oliën en de andere producten van Young Living graag delen met andere. Daarom vind je ook in de webshop producten van dit merk.
Ben jij ook geïnteresseerd in essentiële oliën of wil je bewustere keuzes maken wat betreft je verzorgings,- make-up,- en/of schoonmaak producten dan help ik graag verder. Je mag altijd persoonlijk contact opnemen zodat ik je hierbij kan helpen. Ook op social media kan je tips en veel informatie terug vinden over deze producten.
instagram @mooi.en.unique facebook @mooienunique

Gifts
In de webshop vind je de gepersonaliseerde artikelen, leuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders. Heb je nou zelf iets in gedachten en staat het er niet bij? Stuur gerust een mailtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Recent heb ik de ontwerpen overgenomen van My Little Love. Deze vind je terug onder de webshop > Bedrukte kleding, Heb je nou een eigen ontwerp of idee, ik werk het graag voor je uit!