Welkom op de pagina van Mooi & Unique
Mijn naam is Monique van de Kamp en ik ben 33 jaar. Ik heb sinds 2014 een kleine, gezellige en sfeervolle salon aan huis. Ik werk zonder personeel hierdoor kan ik de prijzen relatief laag houden. Ook heb ik regelmatig leuke acties, deze kunt u volgen op de webpagina acties of op de facebookpagina van Mooi & Unique (voorheen Lashes & More)

Iedere behandeling begint met een korte intake zodat u mij kunt vertellen wat uw wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen nastreven. Hygiëne, klanttevredenheid en deskundigheid staan bij mij hoog in het vaandel daarom heb ik voor elke behandeling die ik aanbied een cursus of opleiding gevolgd.

Mooi & Unique biedt de volgende behandelingen aan
– Wimperextensions One by One & Russian Volume
– Wimperlift & Wenkbrauwlift
– Hairextensions
– Verven van de wenkbrauwen en wimpers met verf
– Verven van de wenkbrauwen met henna
– Harsen en epileren van wenkbrauwen, bovenlip en kin
– Gellak
– Gelnagels
– Acrylnagels

Wimperextensions
Let op! Er zijn veel salons die wimperextensions aanbieden maar hiervoor geen opleiding of cursus hebben gevolgd. Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw wimpers zolang deze op de juiste manier gezet worden.
Goedkoop is duurkoop? Ja, in dit geval soms wel.
U wilt graag wimperextensions maar er niet te veel voor betalen? Dat kan bij Mooi & Unique, u krijgt kwaliteit voor uw geld én u betaald niet de hoofdprijs. Ik werk alleen met kwaliteitsproducten en neem de tijd voor uw behandeling zo komen we altijd tot het beste resultaat.

Op de onderstaande foto (BOVEN) ziet u slecht geplaatste wimperextensions (niet mijn werk), ze zijn te dicht op de huid geplaatst en er is teveel lijm gebruikt waardoor de extensions aan elkaar blijven plakken ook ziet u lijm op de huid dit is allemaal niet de bedoeling en is slecht voor uw huid en natuurlijke wimpers! Dit kan een jeukend, trekkerig of branderig gevoel op leveren.

Als voorbeeld heb ik onder een foto geplaatst van mijn werk. Voor meer resultaat foto’s kan je eens een kijkje nemen op instagram of facebook