Wimperextensions

One-by-one wimperextensions
Bij deze techniek wordt er op elke echte wimper één wimperextensions geplaats. Hierin kan de dikte en krul verschillen, dit doen we uiteraard in overleg.
Deze manier van zetten oogt heel natuurlijk maar doordat je kan kiezen uit lengtes en soorten krul is het ook mogelijk om ook met deze manier een echte glamour look te creëren.
Voor het zetten van wimperextensions gebruik ik uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Russian Volume wimperextensions
Met de russian volume techniek creëer je meer volume dan met de one-by-one techniek. Tijdens deze behandeling zet ik meerdere, 2 tot 6 dunnere haartjes, op één natuurlijke wimper. Hiermee krijgt u een echte glamour look, ook met deze techniek is van alles mogelijk, verschillende krul en lengtes bijvoorbeeld maar juist de volume staat hier centraal. Voor dat we beginnen met de behandeling overleggen we eerst wat uw wensen zijn en samen beslissen we welke wimperextensions we gaan gebruiken.
Voor het zetten van wimperextensions gebruik ik uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Let op!
Het is heel belangrijk om zonder oogmake-up naar uw afspraak te komen. Doet u dit niet dan is er een kans dat ik genoodzaakt ben om meer prijs te berekenen voor het verwijderen van uw make-up of zelfs de afspraak te verzetten, uw wimpers moeten namelijk helemaal schoon zijn voor we beginnen. Mocht dit laatste noodzakelijk zijn dan word de behandeling van de huidige afspraak wel in rekening gebracht.

Draagt u lenzen? Dan is het handig om een lenzendoosje en vloeistof mee te nemen want u moet de ogen dicht houden tijdens de behandeling.