Browlift

Brow lift
Brow lift oftewel wenkbrauw lift is een behandeling waardoor de wenkbrauw haartjes naar boven worden gebracht met een soort permanent vloeistof. De wenkbrauwen worden dus zogezegd gelift. Met deze behandelingen lijken de wenkbrauwen optisch voller. Deze behandeling kan je uitbreiden met diverse behandelingen zoals verven (reguliere wenkbrauw verf, henna of airbrush brows of bijvoorbeeld harsen/epileren van de wenkbrauwen.)

Brow styling met Henna
Bij deze behandeling werken we met Henna verf, deze blijft tot wel 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken op de haartjes. Deze behandeling kan je uitbreiden met ‘uitmeten’ (dit word ook wel mapping genoemd) zodat deze gelijk zijn en bij uw gezichtsvorm passen hierbij worden de wenkbrauwen dus uitgemeten en geharst, geëpileerd en evt. bijgeknipt.

Brow styling met verf / Wimpers verven
Verven van de wenkbrauwen en wimpers gebeurd met speciale verf, deze verf heeft soort gelijke ingrediënten als haarverf, heeft u op haarverf wel eens een allergische reactie gehad dan heeft u kans dat u het hierbij ook krijgt. De verf blijft tot 6 weken op de haartjes zitten maar pakt niet op de huid zoals bij henna.