Nagel Styling

Manicure
Naast het verlengen of verstevigen van de nagel is het natuurlijk ook mogelijk om een manicure te boeken bij Mooi & Unique. Bij een manicure verzorgen we de nagels, nagelriemen en de handen. We kunnen de behandeling uitbreiden door de nagels te lakken met nagellak, verstevigen met seal&protect en zelfs een heerlijke massage van de handen en onderarmen is mogelijk. 

Gellak

Gellak is een nagellak die tot wel 2 weken lang mooi blijft zitten.
In de salon zijn wel meer als 75 kleurtjes op voorraad, van nude kleuren tot felle kleurtjes en van wit tot zwart.

Gelnagels
Met gel kunnen we uw natuurlijke nagel verlengen of verstevigen net wat u wilt, hierna kunnen we deze lakken als u dat wenst. Het is ook mogelijk om met gelnagels een nagel te creëren die niet van echt te onderscheiden is, een french manicure te zetten of een leuke nailart aan te brengen.

Acrylnagels
Met acryl kunnen we uw natuurlijke nagel verlengen of verstevigen net wat u wilt, hierna kunnen we deze lakken als u dat wenst. Een french manicure of een leuke nailart is natuurlijk ook mogelijk.

Powergel
Powergel is een product dat een mengsel in van twee werelden, het is flexibel als een gel en zo sterk als acryl. Je kan hier alle soorten verlengingen mee maken.

Gel of acryl?
Gel is een flexibel product vaak geschikt voor flexibele of broze nagels. Acryl daarentegen is een hard product en vaak niet geschikt voor hele buigzame nagels. Welk product we het beste kunnen gebruiken op uw nagels is dus afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel daarom zullen we pas bepalen welk product we gaan gebruiken tijdens de eerste afspraak.