Het gezicht achter Mooi & Unique

Het gezicht achter Mooi & Unique

Wie ben ik
Mijn naam is Monique, op dit moment ben ik 32 jaar oud en moeder van twee zoons. Menno van bijna 6 en Jasper van 2,5 jaar.
Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn, vroeger tekende ik veel en later leerde ik tijdens mijn “Fashion Management” opleiding ook naaien, breien en haken. Waarvan naaien toch wel op nr. 1 stond bij mij. Na mijn opleiding heb ik jaren lang in een kleding winkel gestaan als assistent filiaalmanager. Hier kon ik mijn creativiteit kwijt met het combineren van nieuwe setjes kleding en etalages maken.
En nu.. Nu kan ik mijn creativiteit kwijt om de leukste items te maken voor jou!

Beautysalon
In december 2014 ben ik begonnen met de beautysalon onder de naam Lashes & More. Deze beautysalon valt sinds 2021 ook onder de naam Mooi & Unique. In de beautysalon waar ik voornamelijk in de avonduren werk, werk ik als wimpers,- wenkbrauw,- en nagelstyliste.

Webshop
In januari 2022 is de webshop online gegaan, een echte mijlpaal! Want na maanden zwoegen achter de laptop was het dan eindelijk zover en kon de site online. Super gaaf dat ik nu mijn eigen webshop heb!
Zo’n webshop is alleen nooit ‘af’. Er is altijd wel wat te verbeteren, te veranderen of iets nieuws toe te voegen. Daarom zit ik nog regelmatig vele uurtjes achter de laptop om de site te optimaliseren en natuurlijk het leukste… nieuwe producten te bedenken en uit te werken.

Mocht je nog vragen hebben stuur me dan gerust een mailtje info@mooienunique.nl

Liefs Monique

Dit ben ik met mijn oudste zoon die natuurlijk altijd in is voor een gekke foto 😉
Je bekijkt nu Het gezicht achter Mooi & Unique

Geef een reactie