Statisch raamfolie plakken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Nu de herfst bijna aanbreekt wordt het weer tijd om het huis gezellig en knus te maken. Zo komt ook de raamdecoratie weer uit de kasten of heb je misschien nu voor het eerst besteld. Hier even een paar tips om ze zo makkelijk mogelijk op het raam aan te brengen.

Statisch raamfolie, de naam zegt het al, de sticker is statisch en kan je dus hergebruiken en herpositioneren. Dit houdt in dat je een sticker set dus zelf kan indelen en heel makkelijk opnieuw kan aanbrengen als het niet helemaal naar je zin is.

Tips
1. Zorg ervoor dat je raam vetvrij en schoon is zodat je na het plakken niet het raam nog een keer hoeft te reinigen.
2. Neem een (deel van de) sticker en plaats deze op de plek die jij wilt. Heb je een set met huisjes of een andere afbeelding die je strak tegen de onderkant van je kozijn wilt plaatsen, begin dan vanaf onder met het aanbrengen van de sticker.
3. Heb je sticker met met losse letters en wil je deze in één geheel aanbrengen, dan kan je proberen om met schilders tape de letters in één geheel over te brengen. Zelf ben ik geen fan van deze techniek want het is mogelijk dat er lijmresten van de schilders tape op de sticker of raam zichtbaar blijft.
4. Bewaar na het plakken het witte vel waar de stickers op zaten, Hier kan je de stickers na gebruik weer op plakken.
5. Bewaar alle stickers in een A4 mapje en berg ze netjes en schoon op. Klaar voor volgend jaar!

Je bekijkt nu Statisch raamfolie plakken