Hoe gebruik je een flex applicatie?

Hoe gebruik je een flex applicatie?

1. Zorg ervoor dat je strijkbout op de hoogste temperatuur staat. Dit mag rond de 150 à 160 graden zijn mocht je strijkbout temperatuur aanduiding hebben.
2. Maak het item dat je wilt bedrukken stof vrij met bijvoorbeeld een kleding roller, dit is belangrijk zodat er geen stofjes of pluisjes onder de bedrukking komen.
3. Plaats het bak papier over je item heen en druk stevig aan op de plek waar jij je applicatie wilt hebben. Doe dit voor zo’n 5 seconden.
4. Verwijder de achterkant van de sticker, dit is een dun doorzichtig plastic laagje en moet je makkelijk kunnen verwijderen.
5. Om het midden van de sticker te bepalen kan je de sticker voorzichtig dubbel vouwen en een kleine vouw maken boven en onder. Zo zie je gemakkelijk of de sticker in het midden zit.
6. Leg de applicatie op de gewenste plek en plaats hier het bakpapier overheen.
7. Gebruik de hete strijkbout (ZONDER stoom) op de applicatie. Geef stevig druk op de applicatie en indien de applicatie groter is als de strijkbout verplaats de strijkbout na zo’n 5 seconden, herhaal dit totdat je de gehele applicatie bedrukt hebt.
8. Is de hele applicatie voor minimaal 5 seconden ‘bedrukt’ met de strijkbout dan verwijder je voorzichtig de doorzichtige laag ‘de drager’ van de applicatie af. Lukt dit nog niet zonder dat de applicatie mee gaat dan herhaal je stap 5 nog eens.
9. De drager is verwijderd bij deze stap. Leg het bakpapier opnieuw over de applicatie heen en druk de applicatie nogmaals stevig aan met de strijkbout voor 10 seconden. Doe dit over de gehele applicatie heen.
10. Je item is nu helemaal klaar! Laat je item even rusten voor je hem opvouwt of gaat wassen. Veel plezier ervan!

Je bekijkt nu Hoe gebruik je een flex applicatie?

Geef een reactie